tag:blogger.com,1999:blog-6160457939209105426.post6042745034434029103..comments2011-11-09T10:45:54.359-08:00Comments on Pesä: Ranskalainen RuokakulttuuriJonna Rantalahttp://www.blogger.com/profile/04380302565442418138noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6160457939209105426.post-31180925414102964142011-11-09T10:45:54.359-08:002011-11-09T10:45:54.359-08:00juttu oli tosi mielenkiintoinen. Itse opiskelen ju...juttu oli tosi mielenkiintoinen. Itse opiskelen juuri ravintola kokiksi ja koulussa on etä tehtävänä ranskalainen keittiö.Tämä teksti tulee varmaan auttamaan aika paljon. Onko sulla ollut joku kirja tai joku apuna koska olisi hyvä päästä lukemaan sellastakin.Miemoi2https://www.blogger.com/profile/07048178981832564557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6160457939209105426.post-22840353639427547642009-05-15T00:09:00.000-07:002009-05-15T00:09:00.000-07:00Tämän jutun paras puoli on konkreettisuus: mainits...Tämän jutun paras puoli on konkreettisuus: mainitset paljon ruoka-aineita ja paikkoja: jutusta oikeasti saa uutta tietoa. Näistä aineksista saisi vieläkin paremman jutun, jos näkökulmaa terävöittäisi, ettei juttu olisi yleinen esittely. Yksi mahdollisuus olisi vaikka sellainen näkökulma, että La cuisine française ei ole yksi homogeeninen ilmiö, vaan, niin kuin jutussa kerrot, on erilainen eri puolilla maata, erilainen maalla ja kaupungissa.Annikkahttps://www.blogger.com/profile/12040612412637867361noreply@blogger.com