Tuesday, March 10, 2009

Ranskalainen ruokakulttuuri

Nooran juttusuunnitelma

Aion kirjoittaa ranskalaisesta ruokakulttuurista, koska se on osana ranskan jatkokurssin kulttuuri opiskelua. Aion kirjoittaa jutun ranskalaisen ruokakulttuurin tutkijana. Tämän jutun voisi vaikka julkaista ruokalehdessä ja ruoasta kiinnostuneet voisivat olla lukija joukko. Luulen että juttuun tulee tietolaatikoita, sekä mahdollisesti kainolojuttu jossa "haastattelisin" muka jotain joka tuntisi ranskalaista ruokakulttuuria paljon. Juttuun tulee todennäköisesti jonkinlainen kuva, joka herättäisi lukijoiden huomion. Mahdollisesti erittäin herkullisen aterian kuvan. Etsin internetistä tietoa ja sitten tietysti käytän omaa "asiantuntemustani" jotta kirjoitan jutun.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Ranskalainen_keitti%C3%B6
http://74.125.79.132/translate_c?hl=fi&langpair=en|fi&u=http://www.aftouch-cuisine.com/&prev=/translate_s%3Fhl%3Dfi%26q%3Dranskalainen%2Bruokakulttuuri%26tq%3DFrench%2Bcuisine%26sl%3Dfi%26tl%3Den&usg=ALkJrhhTcOgAx--wItR82GTIBKT3chA3Yw

2 comments:

  1. Herkullinen ja varmasti mielenkiintoinen aihe, etenkin ihmisille, jotka ovat kiinnostuneet kokkaamisesta ja haluavat ehkä tietoa "uudesta" ruokakulttuurista (Ranskan ruokakulttuurihan on ollut olemassa jo vuosisatoja).
    Myös varmasti helpottaa, että on jo olemassa omaa asiantuntemusta asiasta.

    ReplyDelete
  2. Minusta hyvä idea: ruokajutuilla on aina kysyntää, ja tällä jutulla hyvä rajaus: tutkija kirjoittaa ranskalaisesta ruuasta, mikä on aihe, josta jokaisella on valmiiksi jokin hämärä ennakkokäsitys tyyliin (kermaa, kermaa ja kermaa).

    ReplyDelete