Thursday, March 12, 2009

Tämänhetkinen konsolisota ja yleiskatasaus videopeleihin.

Petri Malmin juttusuunnitelma olisi tämänlainen;

Kirjoitan tämänhetksiestä pelikonsoleihin liittyvästä "sodasta" eli kovasta kilpailusta ja luon yleiskatsauksen videopeleihin. Kerron aiheesta ns. "ammattilaisen" näkökulmasta (takana noin 18 vuotta videopelejen pelaamista.)

Juttu voitaisiin periaatteessa julkaista esimerkiksi perheille tarkoitetussa lehdissä tai mediassa, sillä aion kertoa asiasta olettaen, ettei lukijalla ole yhtä mittavaa kokemusta aiheesta. Aihetta tuskin voitaisiin julkistaa esim. videopelilehdissä, sillä asia on alaa tunteville ennestään tuttua.

Jutussani voin käyttää esimerkiksi nykyisten videopelikonsolien myyntilukuja graafisessa muodossa ja käyttää alan muita asiantuntijoita ja pelikehittäjien haastatteluja lähteinä.

Tarkoitukseni on esittää nykyiset konsolivaihtoehdot, niiden tärkeimmät erot ja kilpailevat ominaisuudet. Tämän lisäksi kerron hieman videopelien alasta yleisesti nykypäivänä.

Peace

3 comments:

  1. Koeta saada juttuun myös liiketaloudellista näkökulmaa.

    ReplyDelete
  2. Yleiskatsaus voi olla vaikka erillinen kainalojuttu?

    ReplyDelete
  3. Aihe on erittäin kiinnostava ja olen samaa mieltä että se kannattaisi julkaista lehdessä jota lukee ihmiset joilla ei ole ennestään tietoa videopeleistä.

    Olisi kiintoisaa tietää esim. miten video pelien myyntejä (liiketaloudellinen näkökulma) rajoittaa ikärajoitukset.

    Kainalojuttu voisi olla vaikka jonkun äidin tai isän mielipide haastattelu ikärajoituksista.

    ReplyDelete